GG Woonmagazine
 
 
 
Beleef thuis de Scandinavische huiselijke sferen

Winkel online bij størblends en ontdek betaalbaar Scandinavisch design voor ieder interieur,  iedere keuken en kinderkamer. Iedereen die houdt van woonwinkelen beleeft bij deze onlangs gelanceerde shop de ruimte, rust, natuur en design die kenmerkend is voor Scandinavische landen.

Scandinavische twist
Storblends.nl heeft betaalbare, sfeervolle en stijlvolle woonaccessoires waarmee een Scandinavische twist aan het huis kan worden gegeven. De typische kenmerken van deze landen zijn terug te vinden in de producten van storblends.nl. Denk hierbij aan frisse kleuren, eenvoud in ontwerp en natuurlijke materialen: van een kussen op de bank tot een print aan de muur, van speelse en vrolijke artikelen voor kinderen en de kinderkamer tot schalen voor de keuken. Niet alle producten komen uit Scandinavië, maar de Scandinavische twist is duidelijk herkenbaar.

Diverse merken
Verschillende merken zorgen voor een betaalbaar en veelzijdig assortiment. Bijvoorbeeld ‘House Doctor’ voor kussens met een basic en stoere stijl. Of ‘Pluto Produkter’ voor ophangers met een mix van de Scandinavische stijl en traditionele vormen in een moderne look. Van het merk ‘KG Design’ zijn onder andere spaarpotten en etagères te verkrijgen met een speelse combinatie van vorm, functie en kwaliteit. Het hippe merk ‘Sagaform’ staat voor vrolijke en innovatieve accessoires met een retro look. Deze producten zijn echte wannahaves. Daarnaast zijn er tafelaccessoires met een slimme boodschap, zoals kandelaars en schalen van het fair trade merk ‘Kinta’ te koop in de shop. Andere merken zijn Serholt Sweden, Krasilnikoff, Fest Amsterdam, Jane Foster, Littlephant, Mibo en Sass & Belle.

Bijzondere posters en kaarten
Storblends.nl onderscheidt zich ook van andere winkels door de posters en kaarten te verkopen van illustrators en designers die in Nederland nog relatief onbekend zijn. Merken als EmuDesigns, Syko, Thunderpeep, Cosas Minimas of Littlephant zorgen voor de unieke Scandinavische twist aan de muur of dat verrassende en unieke kaartje in de bus. Daar waar de ene designer zich laat inspireren door kinderen en hun tekeningen, is een andere designer verslaafd aan kleur en eenvoud. Weer een ander is geïnspireerd geraakt door de Scandinavisch folklore.

Over størblends
De webwinkel storblends.nl is onlangs gelanceerd door Daniëlle en Karlijn. Deze zussen uit Eindhoven delen een gezamenlijke passie voor woonwinkelen en Scandinavische ontwerpen. Størblends is daarom de ultieme mogelijkheid om hun passie in de praktijk te brengen. Zij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten, merken en designers om størblends nog leuker te maken. Het assortiment is dus volop in ontwikkeling. De webwinkel biedt mooie Scandinavische merken die zorgen voor een betaalbaar en veelzijdig assortiment voor jong en oud.

Veel meer over het Scandinavisch design vindt u op scandinavisch-design.startpagina.nl


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Jongenskamer
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Meisjeskamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster