GG Woonmagazine
 
 
 
De belangrijkste vloertrends voor 2017

De ontwerpafdeling van Moduleo geeft haar visie op de de belangrijkste vloer trends voor 2017. Moduleo Moods kent een creatieve studio waarin tien vloer formaten met elkaar worden gecombineerd. Er kunnen tot maar liefst 110 unieke hout en steen-effectontwerpen worden gerealiseerd.

Geometrische vormen
In 2017 zal de trend naar geometrische ontwerpen verder groeien. Consumenten zullen ook voor hun vloeren kiezen voor deze eigenzinnige en excentrieke dessins in 2D en 3D. Traditionele consumenten implementeren de geometrische vormen in hun interieur door middel van behang en accessoires. Echter, sinds de lancering van de Moduleo Moods collectie eerder dit jaar, zien we ook dat men deze grafische vormen op de vloer wil terug zien in de vorm van driehoek, zeshoek en ruitvormige tegels. In hout of steen of een combinatie van beide. Een geometrische vloer geeft de ruimte een opvallende en eigentijdse afwerking die centraal staat als men een ​​creatieve en strakke sfeer wil creëren. Deze look is zeer veelzijdig en werkt goed in de meeste kamers, vooral woonkamers, keukens en badkamers.

Grijze tinten
We anticiperen op de populariteit van de grijze vloer. In de afgelopen periode, heeft grijs bewezen dé kleurkeuze te zijn voor mensen die een up-date willen geven aan hun slaap– en woonkamers. De look is traditioneel met een moderne twist.

Tijdloos

Klassieke interieur looks zullen zeker ook in 2017 populair blijven. Vintage en retro trends zullen zich voortzetten in de woningmarkt, traditionele houten vloeren zijn zeker nog in de mode voor het huis. Of het nu gaat om een modern appartement in de stad, een boerderij of landhuis, de collectie kent een veelzijdigheid die past in iedere omgeving.

Texturen
Interieurtrends blijven zich verder inspireren door de natuur. Hierdoor voorspellen we dat natuurlijke hout-effect producten met een reliëf populair zullen blijven voor het komende jaar. Als consumenten op zoek zijn naar een warme en gezellige sfeer voor hun huis, is een gestructureerde rustieke afwerking voor woon- en/of slaapkamer zeer geschikt.

De Impress collectie wordt gekenmerkt door het reliëf en zorgt voor de ultieme realistische en een op de natuur geïnspireerd ontwerp, maar met de extra voordelen van luxe vinyl zoals verhoogde duurzaamheid, een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, en een gemakkelijk te reinigen finish. Impress features vijf hout ontwerpen met 22 kleuren, zowel in dryback en klik.

Het creëren van een unieke look wordt steeds grotere prioriteit en voor volgend jaar, daarom zullen de consumenten worden geconfronteerd met meer opties dan ooit tevoren – het maken van een op maat gemaakte vloer wordt meer toegankelijk voor het grote publiek.

De Moduleo Moods roomvisualiser is nu op de website, en dankzij de ruime keuze aan vormen, maten en kleuren beschikbaar, is een op maat gemaakte look nu verkrijgbaar met de klik van een knop.

Moduleo’s luxe vinyl vloeren zijn niet onderhevig aan slijtage, zijn duurzaam, en kennen een uitstekende isolatie van warmte en geluid. De vloer vraagt weinig onderhoud en is bijna moeiteloos te reinigen, waardoor het ideaal is voor elke kamer in huis.

Meer informatie: www.moduleomoods.com.
Veel meer over tapijt vindt u op de tapijt.startpagina.nl. 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
Vloerkleden
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Jongenskamer
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Meisjeskamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster