GG Woonmagazine
 
 
 
Frieschen boxspring met “Royalty” design en comfort

Frieschen Bedden uit Wolvega komt met een nieuwe creatie op de markt. Een echte Frieschen boxspring met “Royalty” design en comfort. Een ongekende blikvanger voor elke slaapkamer met een ultiem slaapcomfort.


Unieke vormen

Een boxspring met massage maar dan in een modern jasje hadden Germ Hosper en Jelco Sijtsema van Frieschen in hun gedachten. Hun nieuwe creatie is zeker uniek in zijn soort. De nieuwe trendy boxspring, heeft met minipocket ronde hoeken en is aan elke zijde 5 centimeter groter gemaakt dan de matras. Dit geeft een heel andere look dan de bestaande ontwerpen. Ook aan de afwerking van de boxen is zorg besteed. De boxspring en matras kan in 50 tinten gestoffeerd worden. Met zijn mooie rondingen, die ook terug te vinden zijn in de hoofdbord en matras, is dit toch echt een uniek “Modern bed”.

Tweepersoon matras
Boxspring Sneek is uitgevoerd met een speciaal tweepersoons matras. Het matras kent namelijk twee verschillende ligcomfort zijden. De basis van het tweepersoons matras is een onafhankelijk geveerde 7-zone pocketvering systeem. De ene zijde van het matras is afgewerkt met een Visco-elastisch traagschuim (ook wel NASA schuim genoemd). De andere zijde is afgewerkt met een High Resiliene (HR) schuim. Zo is deze tweepersoons matras dus wisselbaar, even de matras omkeren en u heeft een ander ligcomfort.

Boxspring Sneek kan ook uitgevoerd worden met twee aparte matrassen.
Meer informatie www.frieschen.nl

Veel meer over slaapkamers vindt u op de slaapkamer.startpagina.nl
  

 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster