GG Woonmagazine
 
 
 
Hoteltrend: verfrissende billenspa

Een bijzondere ambiance, een uitgesproken karakter en verrassend innovatieve producten maken van een hotel een unieke verblijfplaats. De hotelbranche speelt hier sterk op in en biedt gasten meer en meer innovatieve wellness faciliteiten, zelfs tot óp het toilet! Geberit ziet een stijgende interesse en toepassing van douchewc’s – oftewel billenspa’s - bij hoteliers. Een douchewc is een toilet en bidet in één en reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water.



Hotels bieden bij uitstek een ambiance voor innovatieve producten. Gasten willen verrast worden met luxe producten in een comfortabele omgeving. De billenspa sluit perfect bij deze verwachting aan. De toilet met ingebouwde waterreiniging geeft de hele dag een fris gevoel en brengt wellness tot op het hoteltoilet.

Hoteltoilet
De hypermoderne AquaClean douchewc van Geberit is momenteel in een kleine honderd nationale en internationale hotels aanwezig. Deze toilet en bidet in één reinigt het onderlichaam met één druk op de knop automatisch met lichaamswarm water. Naast de douchefunctie zijn enkele modellen ook voorzien van een ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een warme luchtföhn welke het onderlichaam droogt na gebruik, een geurzuivering voor een blijvende frisse lucht op en rond het toilet en een afstandsbediening voor het instellen van de warmte en sterkte van de waterstraal. Met recht kan er gesproken worden van een billenspa.



Internationale trend
Ook in Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Polen, Duitsland en België is deze hoteltrend zichtbaar. Steeds meer hotels voorzien het toilet van een Geberit AquaClean douchewc.


Veel meer over badkamers vindt u op: badkamer.startpagina.nl en de kranen.startpagina.nl.



 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster