GG Woonmagazine
 
 
 
Houten servies uit Scandinavië ontworpen door de natuur

Ondernemersduo Ineke Onkenhout en Mila Vrins brengt iets gloednieuws op de Nederlandse markt: een origineel houten servies uit Scandinavië. Elk bord en iedere schaal is een kunstwerk op zich, maar ook een uitgekiende combinatie van puur natuur en moderne technologie.

Natuurlijk design
Plakken hout met de grillige bast er nog omheen – wat is er mooier dan het ontwerp van de natuur zelf? Het servies speelt goed in op de duurzame hout- en natuurtrend van deze tijd. Trendwatchers zoals Lidewij Edelkoort bevestigen deze beweging richting moeder aarde en haar natuur. Een bijzonder praktische eigenschap van de stijlvolle borden en schalen is dat de producten door de behandeling met een speciaal ontwikkelde thermische coating in de vaatwasser kunnen. Voor een puur natuur, houten servies is dit revolutionair. De servieslijn werd vorig jaar bekroond met een prestigieuze designprijs in Moskou. Ineke en Mila waren meteen enthousiast over de authenticiteit van het product en de hoogwaardige kwaliteit en brengen het nu in samenwerking met de fabrikant in Nederland op de markt.

Hout met uniek karakter
Ieder bord of schaal is een kunstwerk op zich. Naarmate de boom ouder wordt tel je meer jaarringen. Ook kleine onvolkomenheden van een boom tekenen het servies op een geheel eigen manier. Net als bij mensen krijgt de boom door de jaren heen zijn unieke karakter, een weerspiegeling van het leven, door de tijd getekend. Het is heerlijk om met goede vrienden en familie van deze borden en schalen te eten: producten uit de natuur, geserveerd op de natuur. Het houten servies is makkelijk in gebruik door het verrassend lichte gewicht en bovendien mooi te combineren met andere serviezen. De schalen zijn ook geschikt voor het serveren van borrelhappen, als fruitschaal of simpel als decoratief object op tafel.

Prijs en verkoopinformatie
‘Respect for Nature’ is een belangrijk uitgangspunt voor Ineke en Mila. De fabrikant werkt uitsluitend met Europees gecertificeerd espenhout afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. De Esp, door het in de wind ritselende blad ook wel Ratelpopulier genoemd, is snel groeiend en vermeerdert zichzelf via de worteluitlopers en zaden. Een goed product, uit het juiste hout gesneden en ook nog eens betaalbaar. De borden zijn vanaf €15 verkrijgbaar in de webshop:
www.firstimpressionshop.com.

Veel meer over servies vindt u op de servies.startpagina.nl 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 
 
 
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster