GG Woonmagazine
 
 
 
Zoek en kies de beste hypotheek

Wanneer je een hypotheek zoekt is het moeilijk te ontdekken welke de beste is en welke het beste bij jouw situatie past. Omdat de prijzen en de voorwaarden sterk kunnen verschillen is het de moeite waard de mogelijkheden goed te verkennen en van verschillende aanbieders offertes aan te vragen en deze goed met elkaar te vergelijken. Onderstaande aanbieders kunnen je daarbij op weg helpen.
 
Hyp365.nl
Hyp365.nl heeft als doelstelling hypotheken toegankelijker te maken voor de consument. Dat doet zij onder andere door hypotheken aan te bieden tegen de laagste tarieven in de markt. Particulieren én ondernemers kunnen een hypotheek geheel online kunnen aanvragen en afwikkelen tegen een tarief van € 849,00. Binnen Hyp365.nl wordt gebruik gemaakt van volledig gedigitaliseerde processen. Zelfs het adviesgesprek vindt plaats door middel van een webcam adviesmodule waarmee de klant in het scherm van de adviseur mee kijkt en de adviseur zelf kan zien via een webcam. Door deze efficiënte werkwijze wordt enorm veel tijd bespaart, dus kosten. Dit voordeel wordt aan de consument teruggegeven door middel van een superscherp tarief.
Meer informatie: Hyp365.nl.
 
Goedkopehypotheek.nl
Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden? Goedkopehypotheek.nl vergelijkt meer dan 600 hypotheken! Ontvang eenmalig per e-mail uitgebreide hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes van Nederland.
Meer informatie: Goedkopehypotheek.nl

 
Hypotheekoversluiten.com
Op Hypotheekoversluiten.com vraagt de consument waardevolle informatie aan omtrent het oversluiten van zijn of haar hypotheek. Aansluitend vindt een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek plaats waarin bepaald wordt wat de consument zou kunnen besparen bij het naar een andere hypotheekverstrekker oversluiten van zijn of haar hypotheek.
Meer informatie: Hypotheekoversluiten.com

 
FX.nl
FX.nl is een financiële vergelijkingssite die al sinds 1997 bestaat. Onder andere actuele hypotheekrentes kunnen worden vergeleken. Consumenten kunnen in één oogopslag zien waar ze de laagste rente krijgen. Bij deze banken kunnen ze via FX.nl direct hypotheekoffertes opvragen. Ze hoeven slechts één keer hun gegevens in te vullen, en ontvangen daarna van álle banken die ze aangevinkt hebben een offerte.
Meer informatie: Fx.nl
 
 

Voor uw inrichting vindt u alles op de woonwarenhuis.startpagina.nl. 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster