GG Woonmagazine
 
 
 
Laat met behang je persoonlijkheid zien!

Het Zweedse Rebel Walls introduceert met Spectrum haar vierde behangcollectie. Met deze collectie hebben wij een grafische en kleurrijke collectie ontworpen, die zelfs aanspreekt bij diegene die niet van behang houden. Kleur valt direct op; het verandert een grijze muis in een kleurrijke rebel. Door de grafische taal en de kleurrijke patronen is Spectrum een perfecte aanvulling op de vorige collecties: Panorama, met zijn gevarieerde uitzichten en patronen; Frontage, met zijn simplistische oppervlakken en Greenhouse, met het bloemen- & plantenthema. Het behang van Rebel Walls wordt in eigen studio ontworpen en in huis geproduceerd. Naast een uitgebreide selectie behangontwerpen is er tevens de mogelijkheid eigen ontwerpen online te creëren.

Zoals een patroon beweging brengt in een kamer, brengt kleur een extra impuls. In de Spectrum collectie is een breed scala aan kleuren en patronen onderverdeeld in 3 categorieën. Met deze collectie biedt Rebel Walls behang voor elke gekleurde persoonlijkheid. 

Monochrome
Wanneer de kleur onttrokken wordt, worden de prachtige, sculpturale vormen zichtbaar als zelfstandige objecten. Dit is een categorie voor degenen, die niet van behang houden. Degene die het simplistische en de eenvoud kunnen waarderen, vinden geometrisch marmer en grafische diamanten.Gradiënt
Wanneer een kleur overgaat in een andere kleur ontstaat er rust en harmonie. Het herinnert ons aan de hemel, de wolken en hoe het licht weerspiegeld wordt in het water. Hier zal de natuurliefhebber en de avonturier favorieten vinden tussen bergen gehuld in wolken en paradijselijk water.

 

Rainbow
De regenboog fascineert mensen van alle leeftijden. Het voorspelt geluk, hoop en avontuur. Deze categorie is voor de kleurrijken onder ons – voor degene die de regen trotseren en zoeken naar de regenboog. Hier vind je bonte wereldkaarten en strepen, in elke kleur van de regenboog.

Voor de behangcollecties, de ontwerpen en voor het creëren van een eigen ontwerp, bezoek www.rebelwalls.nl .


Veel meer over Scandinavisch design vindt u op de scandinavisch-design.startpagina.nl
Meer over behang vindt u op de
behang.startpagina.nl
 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster