GG Woonmagazine
 
 
 
Handig hulpje: Lazy Suzy van Roderick Vos

Lazy Suzy, ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com, is een afgeleide van dienblad Slide en is net zo handig in het gebruik; door de handvatten pak je ‘m makkelijk op en neem je ‘m overal mee naartoe, net als een dienblad. Het bovenblad is uit één plaat aluminium gesneden en is door de afwerking met poedercoating makkelijk af te nemen. Nog zo’n handig hulpje naast de bank.


Roderick Vos Vos over Lazy Suzy:
“De Lazy Suzy is een aanvulling op de bestaande bijzettafels voor Designonstock.com. Lazy Suzy is een aluminium ‘bijzettafel’ voor naast de bank, maar met haar uiterlijk van een dienblad ook een perfect product om drankjes en hapjes op te zetten. De ranke pootjes geven het tafeltje een leuk ‘cartoonachtig’ en eigenzinnig beeld, maar gelijktijdig blijft het een praktisch, functioneel ontwerp. Iets dat wij bij Designonstock.com zeer belangrijk vinden: Keep it simple!”

Leverbaar
Lazy Suzy is leverbaar in de kleuren wit, zwart of aluminium en is verkrijgbaar voor € 329,-. Net als alle overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Lazy Suzy 2 tot 3 weken. Ook op dit model biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice.

Bijzettafel Lazy Suzy is vanaf september verkrijgbaar via de erkende verkoopadressen van Designonstock.com. Kijk voor een actueel overzicht van de verkoopadressen en voor informatie over de collectie
 op www.designonstock.com.

Veel meer over tafels vindt u op tafels.startpagina.nl
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster