GG Woonmagazine
 
 
 
Limehouse: de nieuwe urban keuken van Neptune

 
De urgentie van de toekomst ontmoet de nostalgie van het verleden.

Het Britse interieur lifestyle merk Neptune Home introduceert een nieuwe keuken in Nederland; Limehouse. Limehouse dankt zijn naam aan de kalk (lime), die in de 15de eeuw via de rivier de Theems de stad Londen in vervoerd werd en de basis legde voor één van de mooiste en belangrijkste industriële en culturele hoofdsteden in de wereld. Limehouse is Neptune’s eerste moderne keukenontwerp, dat het vooruitstrevende met het klassieke en het nieuwe met het opnieuw-ontdekte combineert. Limehouse is experimenteel, creatief, verfijnd en authentiek; een ongecompliceerde strakke look, verenigt met het traditionele ambacht, dat voor Neptune zo kenmerkend is. Deze eigentijdse keuken is gemaakt van eiken met een handgeschilderde finish in de kleur lily. Deze koele neutrale tint is het perfecte contrast met het industriële roestvrij staal, de LED verlichting en de gekalkt eiken werkbladen. Met recht een keuken met een ziel!Something old, something new
Limehouse is geďnspireerd door de eenvoud en functionaliteit van het industriële verleden, wat resulteert in een zeer moderne kijk op een traditioneel werkende keuken, vervaardigd met oude timmerwerk technieken op een ambachtelijke wijze. Limehouse laat zien dat een modern silhouet ook nostalgisch kan aanvoelen; een gelukkige combinatie.

Simpel complex
Limehouse is de meest moderne en gestroomlijnde keuken van Neptune en tegelijk de meest complexe. Zo complex dat er 15 nieuwe patenten aangevraagd zijn en meer dan 100 design registraties. De nieuwe gepatenteerde scharnieren zijn discreet ingebouwd in een verborgen frame met een excentrisch draaipunt om ervoor te zorgen dat de deuren gemakkelijk sluiten. Ook voor de apparatuurkasten is gebruik gemaakt van innovatief timmerwerk, waardoor de huisvesting van afwasmachines, drogers en wasmachines multifunctioneel is. Zelfs het handelsmerk van Neptune, de zigzag plankhouders, hebben een industriële-update gekregen met een aluminium strook, die perfect bij de nieuwe, slanke handgrepen past. Met een typisch Neptune oog voor detail zijn de bestekladen voorzien van verschuifbare stenen verdelers, waardoor je je eigen ruimte-indeling kunt maken en zelfs de kruiden & specerijen planken en wijnrekken hebben minuscule groeven, zodat de flessen en potten op hun plaats blijven. De karaktervolle Neptune keuken is – last but not least - subtiel afgewerkt met slanke LED strips. Deze zijn onder de eiken planken en werkbladen geďntegreerd en geven een zwevend en vederlichte indruk.Limehouse bestaat uit losse vloerstaande kastelementen. Dit maakt de keuken uiterst flexibel voor elk keukenontwerp. Bovendien is de keuken uit te breiden met de houten Limehouse Buckland hoekzitbank. Deze is multifunctioneel tegen een muur, in een hoek of vrijstaand, als een divider, bij de keuken te combineren.

Limehouse is te verkrijgen bij Neptune’s Design Centre in Voorburg.


Veel meer over keukens vindt u op: keuken.startpagina.nl en de kranen.startpagina.nl.
 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster