GG Woonmagazine
 
 
 


Mason wanddecoratie en wandplank in één

Design on Stock wandelement Mason, ontwerp Frederik Roijé, is wanddecoratie en wandplank in één. De sobere elementen zijn individueel al een object op zich, terwijl ze elkaar versterken als ze gecombineerd worden. De wandelementen zijn zo ontworpen dat er water- of wijnflessen, magazines en boeken in passen, maar kunnen natuurlijk ook gevuld worden met jouw mooiste woonaccessoires.

 

Frederik Roijé over Mason:
‘Mason is gebaseerd op de maatvoering van de bakstenen die voor veel Nederlandse huizen zijn gebruikt. Mason betekent dan ook metselaar in het Engels. Door zijn slanke lijnenspel is hij ideaal als op zichzelf staand element, maar met meerdere delen kan ook een wand worden ‘gemetseld’. Zo maak je er een persoonlijke, wandvullende compositie van. Zelf zou ik er de treasures inzetten die ik tijdens mijn reizen heb verzameld. Objecten die me lief zijn geef ik graag een mooie plek. Maar Mason is ook een kast waarin je boeken, tijdschriften of mooie flessen wijn kunt neerzetten.’

Over Frederik Roijé
Karakteristiek voor het werk van Frederik Roijé (1978) is het controversiële, de verrassing. Zijn originele ideeën leveren ontwerpen op die perfect passen in deze tijd. Frederik Roijé studeerde in 2001 af aan de Design Academy in Eindhoven. Zijn stages doorliep hij bij prestigieuze designstudio’s van Piero Lissoni in Milaan en Marcel Wanders in Amsterdam. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen studio in interieur- en productdesign. Zijn werk is te zien in musea in onder meer New York, Praag, Milaan en Tokio. “Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer. Ik ga voor objecten die het dagelijkse leven fijner maken. Het is mooi als je met de dingen waarmee je samenleeft een connectie hebt. Je gebruikt ze niet alleen, maar ze moeten je ook inspireren."

Veel meer over kasten vindt u op de kasten.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster