GG Woonmagazine
 
 
 
Nieuw concept voor in de babykamer: VisualBite

Gesproken tekst abstract aan de muur.
Een bijzonder geluidsmoment voor altijd vereeuwigen? Dat kan door er een VisualBite van te maken: een grafische print van een geluidsfragment.
Dit gloednieuwe concept is sinds deze maand op de markt en uniek in Nederland.

Geluid aan de muur
Of het nu gaat om baby’s allereerste huiltje of schaterlach, of misschien zelfs zijn hartslag in mama’s buik, met de website van VisualBite hangt het binnen no-time aan de muur. Door geluidsgolven in beeld om te zetten ontstaat een uniek grafisch kunstwerk van een persoonlijk moment. Denk bijvoorbeeld aan geluidsfragmenten van baby’s doopsel, zijn lievelingsliedje door mama gezongen of zijn eerste woordje. Al deze bijzondere geluiden kan men nu zelf op de website van VisualBite omzetten in grafisch beeld. 
Door toepassing van verschillende kleuren en accenten zijn geen twee kunstwerken hetzelfde en past het precies bij de inrichting van de babykamer.
Overigens is het ook mogelijk om te kiezen uit de collectie standaard geluidsfragmenten op de site, bestaande uit beroemde quotes, inspirerende spreuken en verjaardagswensen.

Hoe werkt het
Upload heel eenvoudig een persoonlijk geluidsfragment naar de website en personaliseer het kunstwerk geheel naar wens door het kiezen van kleuren en accenten én door de verhoudingen aan te passen.


Tevreden over het resultaat? Kies dan het materiaal en formaat, bestel en laat het eindresultaat thuisbezorgen. Zo ontstaat een VisualBite, een stukje betekenisvolle abstracte kunst voor aan de muur.
Kijk voor alle mogelijkheden op
www.visualbite.nl

Veel meer over babykamers vindt u op de babykamer.startpagina.nl. 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster