GG Woonmagazine
 
 
 
Nieuwe douchedeuren van ‘Relax’ in trek.

De douchedeuren ‘Relax’ zijn positief op de Nederlandse markt ontvangen. De kwaliteitsdouchedeuren Relax zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitair groothandel Luca Sanitair. Het assortiment Relax douchedeuren is omvangrijk en geschikt voor vrijwel iedere doucheruimte en situatie. De douchedeuren Relax hebben een groot gebruiksgemak en zijn eenvoudig te installeren. De Relax douchdeuren zijn van hoogwaardige materialen,  gecertificeerd door het Duitse TÜV. Groothandel Luca Sanitair is de specialist in Nederland en Vlaanderen in Italiaans design sanitair.

Relax, serie Petrarca, hoekmodel AB   Douchedeur Petrarca, 6 mm. kristalglas met magneetsluiting   Relax, serie Luxor, rond hoekmodel 120

Compleet assortiment douchedeuren
Het assortiment douchedeuren en bijpassende douchebakken van Relax is groot: inloopdouches, douchecabines, XXL douches, douches met draai- en schuifdeuren en douches met en zonder profiel. Luca Sanitair voert de volgende douchedeuren van Relax: Luxor design line, Light serie, Evolution, Petrarca en de Solid surface douchebakken. Vooral de Light-versies AB & F3 van model Petrarca zijn erg gewild.

Hoogwaardige producten
De esthetische en technologisch hoogwaardige producten van Relax hebben functionele vormen, zijn innovatief, flexibel en comfortabel. Het assortiment biedt de mogelijkheid tot het creëren van een reeks oneindige mogelijkheden. De bijpassende Solid Surface douchebakken zijn slechts 4,5 cm. hoog en completeren het assortiment en de mogelijkheden.

 

Het nieuwe Italiaanse merk Relax
Achter het merk Relax staat een team van mensen met jaren ervaring in douchecabines. De wensen en suggesties van klanten, zijn de basis voor een innovatief product. De douchedeuren van Relax onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen, aandacht voor detail, het gemak van installatie en het gebruiksgemak. De Relax douchedeuren zijn gecertificeerd door het Duitse TÜV SÜD kwaliteitskeurmerk.

Luca Sanitair
Luca Sanitair staat voor 100% Italiaans design en is verkrijgbaar bij de betere sanitair specialist, zie www.lucasanitair.com/dealers.

Het sanitairassortiment van Luca Sanitair bestaat uit de Italiaanse designmerken Bongio & IB kranen, DAS radiatoren en badkamermeubels van Adatto Casa, douchedeuren van Relax en Luca Wood. Bovendien verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Cielo, Hatria & Hidra. Deze merken zijn niet via internet verkrijgbaar.

Veel meer over badkamers vindt u op: badkamer.startpagina.nl en de kranen.startpagina.nl.


 
 
Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
 
Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
 
Ook interessant zijn deze startpagina's:
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
 
 
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster