GG Woonmagazine
 
 
 
Rank en decent boxspring-design van hülsta

Met de nieuwe Suite harmony van hülsta doet rank en decent boxspring-design intrede in de slaapkamer. Terwijl klassieke boxspringbedden vaak volumineus en dominant ogen, is Suite harmony decenter en ranker van karakter. Het design en de vlakkere box harmoniëren met elke slaapkamerinrichting.

Keuzemogelijkheden
Bij Suite harmony houden drie verschillende hoofdborden rekening met ieders persoonlijke smaak: wie van minimalistisch en elegant houdt, kiest het hoofdbord met elegante sierlijst in hoogglanzend chroom of mat RVS. Mooie accenten biedt het gestoffeerde hoofdbord met stiknaad en boordsel. Het functionele hoofdbord van Suite harmony kan gemakkelijk in relaxpositie worden uitgeklapt. Voor de stoffering van de boxen en alle hoofdborden kan gekozen worden uit de hele my Suite home boxspring-stofcollectie. Voor detailliefhebbers biedt Suite harmony bovendien accessoires zoals designpoten in mat RVS of chroom-hoogglans. Door de schuin geplaatste poten oogt het ranke boxspringbed nog luchtiger. Het optionele LED-leeslampje is niet alleen handig, het geeft ook een warme uitstraling.

Betrouwbare hülsta-kwaliteit voor verkwikkende slaap
hülsta beschikt over decennialange ervaring bij het ontwikkelen van slaapsystemen. Deze knowhow is ook bij Suite harmony gebruikt: de box met  in 7 zones opgedeelde vlakke tonvormige micropocketveren, die een goede puntelasticiteit, lichaams- en wervelkolomondersteuning biedt, zorgt voor een goede nachtrust. Dankzij de open onderveringsbox waarborgt de boxspring optimale luchtcirculatie voor een perfecte klimaatbeheersing. Met de box kunnen zes matrassen van beproefde hülsta-kwaliteit worden gecombineerd, een visco- of koudschuimtopper completeert het my Suite harmony slaapconcept.

Veel meer over slaapkamers vindt u op de slaapkamer.startpagina.nl
 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
   
   
 
 

Disclaimer    Webmaster