GG Woonmagazine
 
 
 
Slaapkamerspecial: Roze wolk

Het Pantone kleureninstituut roept ‘rozenkwarts’ uit tot één van de trendkleuren van 2016. In de Oudheid werd rozenkwarts in verband gebracht met de goden Amor en Eros, bovendien wordt het kristal geneeskrachtige werkingen toegekend die onder andere helpen tegen slaapstoornissen. Met beloftes als liefde en lekker slapen, zou je bijna gek zijn om je slaapkamer een andere kleur te geven! In dit gedeelte van het huis komt de zachte tint het beste tot zijn recht in textiel.

Grafisch
Kies voor stoer of grafisch in je toepassing van roze in plaats van suikerzoet. Overtrek Stillness van Kardol & Verstraten heeft een bijzondere print opgebouwd uit subtiele arceringen die telkens van richting veranderen. Door deze fijne lijnen en de combinatie met blauw, perzik, lila en mintgroen ontstaan verrassende kleurovergangen en een volwassen toepassing van roze.
 
 
Overtrek Stillness van Kardol & Verstraten   Overtrek Equinox van Auping

Ook overtrek Equinox van Auping heeft een dessin van fijne kruisende lijnen, die door de combinatie van roze met groen zorgt voor een frisse en energieke look.

Stoer
Stoer én uitgesproken is overtrek Curacao van Beddinghouse, met een klassieke ruit in een modern jasje. Het kleurverloop geeft het dessin een vintage uitstraling waarin verschillende tinten koraal in elkaar overvloeien.

 
Overtrek Curacao van Beddinghouse   Overtrek Basic Nude van Beddinghouse

Goede basics zijn onmisbaar in de slaapkamer. Kies overtrek Basic Nude van Beddinghouse voor een understated interpretatie van roze. De dubbel doorgestikte jeans steek rondom zorgt voor een stoere look. Voor dit dekbedovertrek geldt, niet strijken dan is hij het mooist!


Overtrek Washed Linen in Ash Rose van Marc O’Polo Home

Ook overtrek Washed Linen in Ash Rose van Marc O’Polo Home heeft een stoere robuuste en natuurlijk uitstraling. De mix van linnen en katoen zorgt voor de perfecte warmteregulering: koel in de zomer en lekker warm in de winter.


Auping Essential in Skin

Voor een echte kleurinjectie kies je een designbed in roze. De ranke belijning en het licht gebogen hoofdbord maken de Auping Essential een bijzondere verschijning. Het bed is inmiddels een designklassieker en extra bijzonder in de kleur Skin. Bovendien is het bed de eerste met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Daar kun je jaren duurzaam in slapen!

Bron: Perscentrum Wonen.

Veel meer over slaapkamers vindt u op de slaapkamer.startpagina.nl
 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Karpet
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Linoleum
Parket
Raamdecoratie
Scandinavisch-design
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
Vinyl
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Studio
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
Burenrecht
   
   
 
 

Disclaimer    Webmaster