GG Woonmagazine
 
 
 
Wie durft? LOL plantmeubelen slaan kleurrijk figuur

LOL from Holland geeft interieurs een eigenwijs karakter met gedurfde bakken.

Interieurs mogen spreken, kleurrijk zijn en bovenal durf tentoonstellen. LOL from Holland is eigenwijs en geeft het interieur kleur met haar nieuwe serie eigenzinnige plantmeubelen. Objecten die in het oog springen vanwege het kleurgebruik, de vorm en het combineren van materialen. De producten worden in Nederland met de hand gemaakt van een watergedragen en milieuvriendelijk harssysteem. ‘Laughing out Loud’ (LOL) geeft de lol aan, die de klant beleeft met het bezit van deze markante bakken en tegelijk de lol, die beleefd is door de makers van dit product tijdens de hele ontwikkeling. Producten van LOL zijn op een milieu vriendelijke en sociaal verantwoorde wijze tot stand gekomen. Bovendien is elk object uniek; ieder plantmeubel is voorzien van een eigen nummer en is gesigneerd door de ontwerper Imre van Steenwijk. Daarnaast ontvangt de koper een ‘certificate of Authenticity’. LOL from Holland biedt behalve het merk ook een platform voor ontwerp - en productie - van Nederlandse bodem. LOL toont lef voor mensen met durf!Het interieur heeft kleur nodig in economisch donkere tijden. Door vorm en kleur op een gedurfde wijze te combineren, ontwerpt LOL bijzondere plantobjecten die verfrissend zijn en elan geven aan het interieur.

Recyclebaar
De LOL bakken zijn van een watergedragen harssysteem gemaakt. Dit zorgt voor een oogstrelende glans finish. Deze is milieuvriendelijk en brandwerend. De bakken zijn bovendien recyclebaar.

Design object
LOL plantmeubelen zijn unieke, op zichzelf staande interieur objecten. Kleurrijke eyecatchers, die voorzien zijn van een echtheidscertificaat en ondertekend zijn door de ontwerper Imre van Steenwijk. Elk object is bovendien genummerd.  

Maatschappelijke LOL
De productie van LOL bakken vindt plaats in Nederland. Alle producten worden met de hand gemaakt. Vanwege het milieuvriendelijke materiaal zijn de plantmeubelen uiterst duurzaam. Daarbij hecht LOL from Holland grote waarde aan een sociaal verantwoorde productiewijze.

 
 

Ontwerp platform
LOL from Holland biedt naast het merk ook een platform voor ontwerpers van Nederlandse bodem. Onder het label ontwerpen en produceren verrassende Nederlandse ontwerpers bijzondere producten, als grote hanglampen en unieke meubelen, vervaardigd uit originele materialen.

LOL durft met de productie en met het ontwerp tot de rand van het mogelijke te gaan. Durf jij ook?
De producten van LOL from Holland zijn verkrijgbaar via gespecialiseerde verkooppunten.
Kijk op www.lolfromholland.com voor meer informatie.


Meer over decoratie vindt u op de decoratie.startpagina.nl


 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Disclaimer    Webmaster