GG Woonmagazine
 
 
 
Nieuwe kussencollectie Twist, ontworpen door Claire Vos Teeuwen.

 
  Geef een persoonlijk tintje aan jouw bank met de nieuwe kussencollectie Twist, ontworpen door Claire Vos Teeuwen. Combineer een aantal kussens voor een overweldigend accent of geef je bank een subtiel accent met één goedgekozen kussen. Opvallend aan de Twist collectie is de afwerking van de kussens met aan weerszijden een mooi kleuraccent. Ook de combinatie van kleuren en stoffen, allemaal afkomstig uit de Kvadrat collectie, maakt de Twist tot een hebbeding.


Claire Vos
Teeuwen

Claire Vos
Teeuwen over Twist: “De keuze voor een kussen is altijd gebaseerd op je persoonlijke kleurgevoel…
De uitdaging voor mij was om de diverse kleurencombinaties zo optimaal mogelijk te maken waardoor een harmonieus totaalbeeld zou ontstaan. Je kunt met een aantal kussens in fellere tinten een mooie combinatie maken of wat veiliger kiezen voor de meer ingetogen bruintinten. Met deze kussens kan je jouw eigen bank een persoonlijke ‘twist’ geven en eindeloos  variëren qua mogelijkheden.Maar ook als je keuze op één kussenontwerp en kleurstelling zou vallen geeft dit, gecombineerd met een bank in een effen bekleding uit de bestaande Designonstock.com stoffencollectie, een prachtig totaalbeeld. Het specifieke karakter van het kussen zit hem niet alleen in de vorm en de verhoudingen, maar ook in de gedetailleerde afwerking van de bies.
Twist is een persoonlijke selectie van mijn favoriete Kvadrat stoffen; technisch gezien perfecte weefsels die kwaliteit uitstralen!”

Waar verkrijgbaar
De Twist kussencollectie is verkrijgbaar in negen varianten in het formaat 65 x 45 cm. Net als alle overige modellen in de Designonstock.com collectie is de levertijd van de Twist 2 tot 3 weken.
De Twist collectie is geïntroduceerd bij de dealers van
designonstock.com


Meer over decoratie vindt u op de decoratie.startpagina.nl


 
   
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
   
   
 
 

Adverteren     Disclaimer     Webmaster