GG Woonmagazine
 
 
 
Verleiding in je interieur met de rode designlamp van Fonckel

Kies een keer niet voor veilig wit of zwart, maar maak je interieur spannender en levendiger. Dat hoeft niet per se met een felle kleur op de muur, maar kan ook door middel van accessoires met kleur. De
rode Fonckel One designlamp is een perfect voorbeeld hiervan. Deze interactieve lamp, die volledig bediend wordt door aanraking, geeft je interieur kleur en uitstraling!

Verleiding
Volgens de Colour Association of The United States, die ieder jaar kleurenschema’s opstelt op basis van trends, de economie en de actualiteit, draaien een aantal kleuren in het interieur in 2013/2014 om verleiding. In onzekere tijden willen we verleid en weggevoerd worden. Dat we dus veel verschillende tinten rood en oranje tussen de interieurkleuren voor komend jaar zien, is niet verwonderlijk. Combineer de warme rode Fonckel One met een neutrale kleur en er wordt een aantrekkelijk contrast in je interieur gecreëerd.

Licht naar wens
De award-winnende Fonckel One is een geheel nieuwe ervaring op het gebied van verlichting. Deze interactieve designlamp is makkelijk en intuïtief te bedienen en geeft maximale flexibiliteit in de omgang met licht. De richting, de intensiteit en breedte van de lichtbundel zijn te sturen met simpele aanrakingen op de aanraakgevoelige behuizing, zodat het licht naar wens afgestemd kan worden. Je kunt het licht als het ware vastpakken en zelf vormgeven.

Combinatie van trends
De ‘Fonckel One’ is een combinatie van twee grote trends van het afgelopen decennium. De opkomst van de duurzame, zuinige en flexibele LED-technologie en interactieve bediening, zoals we die kennen van de iPad.

Meer informatie:
 www.fonckel.com

Veel meer over verlichting vindt u op de: verlichting.startpagina.nl.


 
 
  Startpagina's helpen u goed op weg bij het zoeken op specifieke onderwerpen.
Hieronder een aantal goede woongerelateerde:
 
Bankstellen
Behang
Decoratie
Deuren
Gordijnen
Halmeubels
Interieur
Kasten
Kleur
Kleur-interieur
Kranen
Parket
Servies
Tafels
Tapijt
Verlichting
   
 
  Informatie voor specifieke ruimtes vindt u hier:
 
Babykamer
Badkamer
Balkon
Kelder
Keuken
Kinderkamer
Tienerkamer
Werkkamer
Zolderkamer
   
 
  Ook interessant zijn deze startpagina's:
 
Woonwarenhuis
Bestsellers
 
 

Disclaimer    Webmaster